top of page

Locaties 

Trainingen kunnen in hotels en conferentiecentra plaatsvinden of desgewenst in company. Fervent authentic branding heeft echter ook locaties waarbij ruimte en omgeving als middel ingezet kunnen worden; bijvoorbeeld voor teambuilding. Op of aan het water, in een authentiek verbouwd kerkje, boven in een stelpboerderij met prachtig uitzicht, etc. Zo krijgt een training of terugkomdag een extra dimensie.

Vanaf 2024 heeft Fervent authentic branding voor eendaagse trainingen en terugkomdagen vanaf 2024 ook een eigen locatie; een monumentaal zeilschip van ruim 100jr oud. De platbodem Silveren Bear heeft plek voor maximaal 8 opstappers en is van alle gemakken voorzien. Trainen in een trainingsruimte aan de wal en dan een teambuildingsactiviteit op het water? Dat kan!

Als teambuildingsactiviteit varen naar een eilandje, aan boord een thema uitwerken en afsluiten met BBQ'en? Dat kan! Toch liever luxe lunchen of dineren aan de wal voor of na het varen? Dit en nog veel meer is er mogelijk in Nationaal Park Lauwersmeer!

Neem contact op voor de mogelijkheden of vraag de brochure van de Silveren Bear aan. We denken graag mee!

bottom of page