top of page

OR & Overname​

Fervent authentic branding biedt naast OR trainingen, advies en hulp bij reorganisatie ook deskundige begeleiding bij overnames. De ondernemingsraad kan hierbij volledig ontzorgd worden. De juridische en financiële aspecten die bij een overname van groot belang zijn, worden al jarenlang door intensieve samenwerking (op afroep) met gerenommeerd juristen en accountants ondersteund. Ook begeleiding en advies bij specifieke deelvraagstukken is mogelijk.

Vanuit de medezeggenschap gaan we samen kijken wat de overname kandidaat te bieden heeft; investeringen, groei, innovatie? Of is men uit op snelle winst, het uit de markt halen van een concurrent? 

In alle gevallen kijken wij naar de continuïteit van de organisatie en de positie van de medewerkers, gevolgen en kansen die een eventuele overname teweeg zou brengen en acteren hierop. De gewenste positie van de medezeggenschap na de overname wordt onderzocht en voor de toekomst geborgd. Alles gericht op samenwerking en een stevige fundering waarop het toekomstige bedrijf verder gebouwd kan worden.


Meer informatie of het factsheet OR en overname aanvragen? Neem gerust contact op!

bottom of page